Keema kerrie (gekruid gehakt met bonen)
- 350 gram rundergehakt
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 1 rode paprika
- 3 tomaten
- 150 gram diepvrieserwtjes
- 1 flinke aardappel
- 1 literblik bruine bonen
- 2 eetlepels ghee, boter en/of olie
- 1 blikje tomatenpuree
- 0,25 liter yoghurt
- zout naar smaak
- specerijen:
- 0,5 eetlepel kerriepoeder
- 0,5 theelepel gemberpoeder
- 0,5 theelepel koriander
- 0,5 theelepel komijn
- 1 rood pepertje
- voor de aardappel:
- 0,25 theelepel geelwortelpoeder (koenjit)
- 1 eetlepel olie
- zout naar smaak
- zwarte peper
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.