Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Sambal goreng oedang peteh (licht gekruide garnalen met petehbonen)

  • 400 gram gepelde garnalen
  • 0,5 a 0,75 deciliter slaolie
  • 1 middel grote ui
  • 3 teentjes knoflook
  • 0,5 eetlepel assem
  • 1 a 1,5 deciliter water
  • 0,25 blokje santen
  • 100 gram petehbonen (diepvries)
  • boemboe’s:
  • 2 fijn gemaakte kermirienootjes
  • 2 blaadjes salam
  • 1 spriet sereh
  • 1 plakje laos
  • 2 theelepels ketoembar
  • 1 eetlepel sambal oelek
  • 1 theelepel trassi
  • 2 theelepels suiker
  • zout naar smaak


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven