Gulai Kambing (fijn gekruide geit)
- 1 kilo geitenvlees
- 5 eetlepels olie
- 2 kalklaag (doosvrucht)
- 3 Cengkeh (kruidnagels)
- 4 centimeter kaju manis (kaneel)
- 2 centimeter gestampte langkuas
- 2 gestampte stengels sereh
- 3 salam bladeren
- 3 jeruk purut bladeren
- 1,5 liter dunne kokosmelk
- 0,5 liter dikke kokosmelk
- voor de fijngemaakte boemboe’s:
- 5 rode cabe
- 10 rode uien
- 5 sneetjes witte uien
- 5 kemirie
- 2 centimeter djahé
- 2 centimeter koenjit
- 2 eetlepels ketumbar
- 0,5 theelepel djintan
- 15 stuks merica (witte peper)
- 0,5 theelepel adas (venkel)
- bruine suiker
- zout
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.