Indische hachee met sambalboontjes en hete komkommer
- voor het vlees:
- 600 gram runderpoulet
- 0,5 theelepel sambal (oelek)
- 1 grote ui
- 2 teentjes knoflook
- 4 eetlepels ketjap manis
- 2 eetlepels kruidenazijn
- 1,5 eetlepel bruine basterdsuiker
- boter en of olie
- 0,5 eetlepel pindakaas
- zout
- peper
- 0,25 maggiblokje
- voor de boontjes:
- 500 gram boontjes
- 1 rode ui
- 2 eetlepels olie
- 0,5 theelepel sambal (manis)
- 1 eetlepel ketjap manis
- scheutje (Indonesische) chilisaus
- voor de komkommer:
- 1 komkommer
- 1 rode ui, in halve ringen
- 3 eetlepels suiker
- 50 milliliter kruidenazijn
- 0,5 theelepel sambal (manis)
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.