Paté van wild met pruimen, aspic en gekonfijte sjalot
- 3 laurierblaadjes
- 2 takjes tijm
- 12 jeneverbessen
- 0,5 theelepel peper
- 5 kardomomzaden
- 0,25 theelepel kaneel
- 1oo milliliter rode wijn
- 100 milliliter witte port
- voor de paté:
- 250 gram wildpoulet
- 200 gram speklapjes
- 150 gram kalfslever
- 8 gram zout
- 20 gram bloem
- 5 gram tarwezemelen
- 1 ei
- 12 gedroogde pruimen
- peper
- voor de aspic:
- 300 milliliter wildbouillon
- 3 gelatineblaadjes
- 1 scheutje rode port
- voor de gekonfijte sjalotjes:
- 4 sjalotten
- 1 glas rode wijn
- 1 eetlepel bruine basterdsuiker
- boter
- zout
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.