Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Paté van wild met pruimen, aspic en gekonfijte sjalot

  • 3 laurierblaadjes
  • 2 takjes tijm
  • 12 jeneverbessen
  • 0,5 theelepel peper
  • 5 kardomomzaden
  • 0,25 theelepel kaneel
  • 1oo milliliter rode wijn
  • 100 milliliter witte port
  • voor de paté:
  • 250 gram wildpoulet
  • 200 gram speklapjes
  • 150 gram kalfslever
  • 8 gram zout
  • 20 gram bloem
  • 5 gram tarwezemelen
  • 1 ei
  • 12 gedroogde pruimen
  • peper
  • voor de aspic:
  • 300 milliliter wildbouillon
  • 3 gelatineblaadjes
  • 1 scheutje rode port
  • voor de gekonfijte sjalotjes:
  • 4 sjalotten
  • 1 glas rode wijn
  • 1 eetlepel bruine basterdsuiker
  • boter
  • zout


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven