Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Risotto met verse doperwtjes

  • 600 gram verse doperwten (er blijft na het doppen ca. de helft over) of 400 gram diepvrieserwtjes
  • 1 kleine ui of 2 sjalotjes
  • scheutje olijfolie
  • 400 gram risottorijst
  • 1200 milliliter kippen- of groentebouillon
  • 1 eetlepel boter
  • 3 theelepels geraspte citroenschil
  • 2 volle eetlepels gehakte peterselie
  • 50 gram geraspte parmezaanse kaas


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven