Goulash uit Tsjechië
- 1000 gram sukadelappen
- 250 salami, in blokjes
- 250 gram gerookt spek, in blokjes
- 12 tomaten
- 1 groot blikje tomatenpuree
- 3 paprika`s
- 5 uien
- 3 tenen knoflook
- 0,75 knolselderij
- 2 eetlepels zoete paprikapoeder
- 3 theelepels karwijzaad
- 3 theelepels Marjolein
- 1 laurierblad
- 3 theelepel sambal
- 3 bouillonblokjes
- 3 eetlepels bloem
- 1 theelepel ve-tsin
- 1 theelepel djintan
- 1 theelepel peper
- 0,5 theelepel zout
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.