Varkensstoofpot met abrikozen en amandelen
- 1 eetlepel boter
- 2 eetlepels olie
- 650 gram hamlappen, in blokjes van 3 centimeter
- 1 grote ui, gesnipperd
- 2 tenen knoflook, gesnipperd
- 1 eetlepel bloem
- 250 milliliter kippenbouillon
- 250 milliliter appelsap
- 75 milliliter rode wijn
- 1 eetlepel mosterd
- 2 theelepels koriander
- 0,5 theelepel kaneel
- 0,5 theelepel nootmuskaat
- 2 kruidnagels
- 0,25 theelepel cayennepeper
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel peper
- 15 gedroogde abrikozen, in stukjes
- 50 gram geschaafde amandelen
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.