Loempia dengan Manga-chili (loempia met mango chili saus)
- 250 gram niet te kleine garnalen, fijngesneden
- 4 schijfjes rauw spek, fijngesneden
- 1 ei
- 0,5 bosje verse koriander (naar smaak)
- 50 gram kermirienootjes
- 2 djeroek purut blaadjes
- 1 eetlepel ketjap
- 1 eetlepel djahépoeder
- 4 loempiavellen
- 0,25 theelepel zout
- 0,25 theelepel peper
- 0,5 theelepel chili
- olie om te frituren
- 4 loempiavellen
- voor de mango-chili dip:
- 1 mango
- 1 eetlepel balsamico blanco
- 1 citroen
- 1 rode en groene lombok
- 1 eetlepel suiker
- 0,25 komkommer
- zout
- 0,5 theelepel koriander naar smaak
- 1 stukje djahé, 2 cm
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.