Sajoer Oblok Oblok (mild gekruide groentensoep)
- 350 milliliter santen van 100 gram kokoscrême
- 200 gram kouseband, in stukjes van ± 4 centimeter
- 200 gram witte kool, fijn gesneden
- 100 gram petehbonen, gehalveerd
- 2 blaadjes purut
- 2 blaadjes salam
- 0,5 blok tahoe, in kleine blokjes gesneden
- 2 eetlepels plantaardige olie
- frituurolie
- boemboe:
- 4 sjalotten, fijn gesnipperd
- 6 tenen knoflook, fijn gesnipperd
- 4 lomboks rood, zaadlijst en pitjes verwijderd
- 1 theelepel trassi
- 2 theelepels laos
- 1 theelepel ketumbar
- 1 mespunt djinten
- 2 theelepels assem
- 2 theelepels basterdsuiker
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.