Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Anak Domba Lelawar (pittig gekruid lamsvlees)

  • 500 gram lamsvlees
  • versgemalen peper
  • 100 milliliter kippenbouillon (zie recept)
  • 2 sjalotten
  • 2 jeruk purut blaadjes
  • 200 milliliter dunne kokosmelk (santen cair)
  • 1 serehstengel, gekneusd
  • 1 eetlepel citroensap
  • 3 eetlepels olie
  • zout naar smaak
  • boemboe's:
  • 5 teentjes knoflook
  • 2 sjalotten
  • 3 kemirienoten
  • 2 rode lomboks
  • 1 theelepel trassi
  • 2 centimeter laos
  • 2 theelepels ketumbar
  • 1 theelepel jinten


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven