Salata Variata
- 200 gram ijsbergsla
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 volle eetlepel mayonaise
- 1 bosuitje
- 1 theelepel mosterd
- 10 gram pompoenpitten
- 10 blauwe druiven
- 20 gram rucolablaadjes
- 1 eetlepel augurkensap zoet/zuur
- een beetje karweizaad
- snufje peper
- zout
- 2 tomaten
- gele/groene/rode paprika (van elk 10 gram)
- 0,5 theelepel Ras El Hanout (Marokkaans kruidenmengsel)
- 3 eetlepels pesto (allo Genovese)
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Salata variata
- Melding maken