Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kalkoenragout

  • 2 deciliter kippenbouillon (van een tablet)
  • 1 takje bladselderij
  • 250 gram kalkoenfilet
  • 25 gram boter
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 25 gram tarwebloem
  • 125 gram slagroom
  • 75 gram doperwtjes (diepvries)
  • 0,25 rode paprika, in piepkleine stukjes
  • 2 eetlepels bieslook, geknipt (C1000 vers is het elkkerst)
  • 4 ragoutschelpen (merk: Jos Poel)


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven