Kip-mangosalade
- 250 gram gebraden kippenvlees, in reepjes
- 1 stevige rijpe mango, in blokjes
- 150 gram komkommer, julienne gesneden
- 1 stengel bleekselderij, julienne gesneden
- 2 bosuitjes, in dunne reepjes
- 3 waterkastanjes, in plakjes (waterkastanjes kun je vervangen door 40 gram groene appel, geschild en in blokjes)
- 1 eetlepel stemgember (eventueel)
- 4 theelepels licht geroosterde sesamzaadjes
- dressing:
- 60 milliliter kippenbouillon
- 1 eetlepel lichte sojasaus
- 4 theelepels rijst- of ciderazijn
- 2 theelepels suiker
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel geraspte gember
- 1 theelepel fijngehakte knoflook
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip-mangosalade
- Melding maken