Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kip-mangosalade

  • 250 gram gebraden kippenvlees, in reepjes
  • 1 stevige rijpe mango, in blokjes
  • 150 gram komkommer, julienne gesneden
  • 1 stengel bleekselderij, julienne gesneden
  • 2 bosuitjes, in dunne reepjes
  • 3 waterkastanjes, in plakjes (waterkastanjes kun je vervangen door 40 gram groene appel, geschild en in blokjes)
  • 1 eetlepel stemgember (eventueel)
  • 4 theelepels licht geroosterde sesamzaadjes
  • dressing:
  • 60 milliliter kippenbouillon
  • 1 eetlepel lichte sojasaus
  • 4 theelepels rijst- of ciderazijn
  • 2 theelepels suiker
  • 0,5 theelepel zout
  • 1 theelepel geraspte gember
  • 1 theelepel fijngehakte knoflook


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven