Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Flensjestaart

  • 400 gram champignons
  • 600 gram rul gebakken gehakt
  • 50 gram sjalotjes
  • 50 gram boter
  • 1 eetlepel fijngehakte peterselie
  • peper en zout
  • Bechemelsaus:
  • 50 gram boter
  • 60 gram bloem
  • 2 deciliter melk
  • flensjes beslag:
  • 100 gram bloem
  • 50 gram gesmolten boter
  • 2 eieren
  • 300 milliliter volle melk


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven