Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pittige vissoep

  • 1 eetlepel olijfolie
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 rode uien
  • 3 vleestomaten
  • 9 deciliter visbouillon
  • 1/2 theelepel paprikapoeder
  • flinke mespunt saffraanpoeder
  • 1 mespunt kurkuma
  • 300 gram kabeljauwfilet of andere vissoorten, liefst magere vis.
  • peper en zout.
  • Opmerking; als u saffraanblaadjes gebruikt, deze 30 min. in de bouillon laten trekken. Dan de bouillon zeven en het recept volgen.


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven