Saté van varkens fricandeau
- ingrediënten vlees:
- 400 gram fricandeau
- 4 theelepels ketoembar
- 2 theelepels djinten
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel sambal goreng
- 4 eetlepels ketjap manis
- zout
- satésaus:
- 1 potje goede pindakaas (minimaal 80% pinda's)
- 4 theelepels ketoembar
- 2 theelepels djinten
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel sambal
- 4 eetlepels ketjap manis
- 4 deciliter melk
- sap 0,5 citroen
- zout
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Saté van varkens fricandeau
- Melding maken