Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kippenvinken in fruitige kerrie

  • 4 kippenvinken, vers of oppervlakkig ontdooid
  • 6 grote wortelen, in schijfjes
  • 1 sjalot, fijngesnipperd
  • 50 gram witte rozijnen
  • ongeveer 225 gram ananasstukjes (blik)
  • ongeveer 200 gram abrikozen (blik)
  • 165 milliliter kokosmelk (blik/tetra)
  • 250 milliliter kippenbouillon (1 blokje op 250 milliliter warm water)
  • olijfolie
  • 1 koffielepel kerriepoeder
  • 1 mespunt komijn (gemalen)
  • peper
  • zout
  • instant sausbinder
  • tarwegriesmeel (couscous)


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven