Kroatische oliebollen
- 4 deciliter volle yoghurt (eventueel ietsje meer)
- 600 gram gezeefde bloem
- 2 zakjes gezeefde bakpoeder
- 100 gram suiker
- 4 zakjes vanillesuiker
- 1 theelepel zout, afgestreken
- 5 eieren (splitsen eiwitten heel stijf kloppen)
- voor de vulling:
- 1 schep citroenrasp
- 200 gram gewelde krenten
- eventueel 1 à 2 doosjes sukade/bigarraux (anders wat meer krenten)
- 2 appels (grof geraspte)
- eventueel schroefdop rum, cognac of likeur
- om in te bakken:
- olie
- frituurpan
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kroatische oliebollen
- Melding maken