Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Zeeuwse bolussen

  • 1 kilo bloem
  • 20 gram zout
  • 40 gram gist
  • 150 gram roomboter (keukentemperatuur)
  • 25 gram melkpoeder
  • 25 gram basterdsuiker
  • 570 gram volle melk (temperatuur 15 graden)
  • rolsuiker
  • 1 kilo r3 donkere basterdsuiker (of de donkerste basterdsuiker die je vinden en kunt vermengen met 10 gram zwarte stroop)
  • 4 gram kaneel


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven