Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Lamsrugfilet met een gegrild lamskoteletje en een saus van salie en mergelchampignons

  • ½ liter lamsfond
  • 500 gram lamsfilet
  • 200 gram lamsracks
  • 500 gram eigenheimers
  • 7,5 deciliter crème fraîche (hiervan gebruikt u 25 gram voor de saus)
  • 1 deciliter olijfolie
  • 50 gram boter
  • 750 gram prei
  • kerrie naar smaak
  • 2 deciliter madeira
  • 50 gram mergelchampignons voor de saus
  • 12 mergelchampignons voor garnituur
  • 2 blaadjes salie
  • 1 teen knoflook
  • 1,5 deciliter slagroom


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven