Appel-perzikenchutney met abrikozen en rozijnen
- 2 kilo appels (ik had goudrenetten uit eigen tuin), geschild en in stukjjes gesneden
- 1 kilo perziken (Hollandse, eigen tuin), gewassen en in stukjes gesneden, pit verwijderd
- 50 gram gedroogde abrikozen, gewassen
- 100 gram blauwe rozijnen, gewassen
- 5 knoflooktenen, in flinters gesneden
- 3 dikke uien, gesnipperd
- 1,5 theelepel kurkuma
- 2 theelepels koriander
- 2 theelepels komijn
- 2 theelepels gemberpoeder
- 1 theelepel mosterdpoeder
- 0,5 theelepel kruidnagelpoeder
- 3 theelepels zout
- 2 theelepels garam masala
- 1 theelepel milde Javaanse kerrie
- 500 gram basterdsuiker
- 2 eetlepels rijstolie
- 4 deciliter inmaakazijn
- 2 deciliter appelazijn
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.