Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Appel-perzikenchutney met abrikozen en rozijnen

  • 2 kilo appels (ik had goudrenetten uit eigen tuin), geschild en in stukjjes gesneden
  • 1 kilo perziken (Hollandse, eigen tuin), gewassen en in stukjes gesneden, pit verwijderd
  • 50 gram gedroogde abrikozen, gewassen
  • 100 gram blauwe rozijnen, gewassen
  • 5 knoflooktenen, in flinters gesneden
  • 3 dikke uien, gesnipperd
  • 1,5 theelepel kurkuma
  • 2 theelepels koriander
  • 2 theelepels komijn
  • 2 theelepels gemberpoeder
  • 1 theelepel mosterdpoeder
  • 0,5 theelepel kruidnagelpoeder
  • 3 theelepels zout
  • 2 theelepels garam masala
  • 1 theelepel milde Javaanse kerrie
  • 500 gram basterdsuiker
  • 2 eetlepels rijstolie
  • 4 deciliter inmaakazijn
  • 2 deciliter appelazijn


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven