Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Garnalen met een pittige tamarindesausje

  • 80 gram cashewnoten, ongezouten
  • 250 gram jasmijnrijst
  • 2 a 3 knoflooktenen, fijn gesnipperd
  • 1,5 eetlepel vissaus
  • 1 eetlepel sambal oelek of een andere soort sambal (lombokpeper)
  • 1 eetlepel pindaolie
  • 1 kilo grote rauwe garnalen, gepeld en de staart laten zitten
  • 2 theelepels tamarindepasta, aangelengd met wat water
  • 1,5 eetlepel palmsuiker
  • 350 gram choisum, in stukken van 10 cm


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven