Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Paasei

  • 150 gram marsepein
  • 2 eetlepels poedersuiker
  • boter
  • 75 gram kokoskoekjes
  • Voor de witte vulling:
  • 3 blaadjes gelatine
  • 125 gram zure room
  • 60 gram suiker
  • 2 eierdooiers
  • 1 eetlepel amaretto
  • 175 gram yoghurt
  • Voor de gele vulling:
  • 2 blaadjes gelatine
  • 125 gram room
  • 25 gram suiker
  • 2 eierdooiers
  • 1 eetlepel cognac
  • 100 gram advokaat
  • decoratiemateriaal:
  • 1 lint of mocca-essence om het ei te beschilderen


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven