Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Lamsragout

  • 1250 gram lamvlees (van de schouder)
  • 400 gram gezouten spekreepjes
  • 0,5 knolselderij
  • 3 raapjes
  • 5 grote wortelen
  • 2 uien
  • 600 gram champignons
  • 800 gram gepelde tomaten (uit blik)
  • 125 gram tomatenpuree
  • 7 teentjes verse knoflook
  • 4 takjes verse rozemarijn
  • 4 takjes verse tijm
  • 4 laurierblaadjes
  • gedroogde basilicum
  • gedroogde herbe de provence
  • peper en zout
  • 2,5 eetlepels bloem
  • olijfolie
  • bakboter
  • 400 milliliter lamsbouillon (of water en bouillonblokje)
  • 300 milliliter rode wijn (merlot)


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven