Lamsragout
- 1250 gram lamvlees (van de schouder)
- 400 gram gezouten spekreepjes
- 0,5 knolselderij
- 3 raapjes
- 5 grote wortelen
- 2 uien
- 600 gram champignons
- 800 gram gepelde tomaten (uit blik)
- 125 gram tomatenpuree
- 7 teentjes verse knoflook
- 4 takjes verse rozemarijn
- 4 takjes verse tijm
- 4 laurierblaadjes
- gedroogde basilicum
- gedroogde herbe de provence
- peper en zout
- 2,5 eetlepels bloem
- olijfolie
- bakboter
- 400 milliliter lamsbouillon (of water en bouillonblokje)
- 300 milliliter rode wijn (merlot)
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Lamsragout
- Melding maken