Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Zoete kipkarbonades met gember en citroen

  • 8 kipkarbonades
  • voor de marinade:
  • 1 eetlepel tomatenketchup of chilisaus
  • 2 eetlepels vloeibare honing
  • 2 eetlepels ketjap manis
  • sap en rasp van een citroen
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 2 centimeter gemberwortel, geschild en geraspt
  • 100 milliliter koude kippenbouillon
  • eventueel een paar schijfjes citroen


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven