Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pasta met bietjes en tomatenpesto

  • 100 gram rucola, steeltjes en blaadjes apart
  • 400 gram tagliatelle
  • zout
  • 25o gram rode bieten, gekookt en in reepjes gesneden
  • 1 eetlepel boter
  • 50 gram geraspte parmezaanse kaas
  • voor de pesto:
  • 100 gram gedroogde tomaten op olie
  • 100 gram parmezaanse kaas, in stukjes gesneden
  • 75 gram pijnboompitten
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 deciliter olijfolie


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven