Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Cassata siciliano op een makkelijke manier

  • 250 gram slagroom
  • 75 gram basterdsuiker
  • 250 gram ricotta
  • 100 gram bittere chocola, kleingehakt.
  • 30 gekonfijte kersen (bigarreaux) kleingehakt (bewaar 12 hele kersen voor de garnering)
  • 16 lange vingers
  • 200 milliliter marsala
  • 4 glazen of ijscoupes


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven