Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Knolselderij-venkel roomsoep430m
-
Recept
Wortelpuree met spekjes, room en Grimbergen Tripel445m
-
Recept
Zuurkoopsoep met spekjes445m
-
Recept
Restjesdessert41u15m
-
Recept
Snelle appelgebakjes420m
-
Recept
Wrap met kerrie-kruidenomelet en ham410m
-
Recept
Rabarbercrumble voor buffet440m
-
Recept
Ham-prei quiche450m
-
Recept
Mosterdsoep met uitgebakken spekjes420m
-
Recept
Omelethapjes410m
-
Recept
Kerrie & koriander scone420m
-
Recept
Courgette-preisoep415m
-
Recept
Tartaar-preischotel445m
-
Recept
Boerenasperges420m
-
Recept
Rabarbercompote met room425m
-
Recept
Kipfilet schnitzel425m
-
Recept
Ham-room-kaashapjes450m
-
Recept
Aardbeien met gebrande room420m
-
Recept
Aardappel-visschotel440m
-
Recept
Anna's aardappelgratin met room, crème fraiche en kaas440m
-
Recept
Gevuld stokbrood (met gehakt, kaas, champions, uitjes en kruiden)41u10m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.