Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Zomerhutspot430m
-
Recept
Basis tomatensoep (koemelk/ei/soja vrij)420m
-
Recept
Pasta met broccoli en spekjes330m
-
Recept
Gebraden kip dragonbotersaus445m
-
Recept
Zoete Omelet410m
-
Recept
Spruitjesstamppot met gember en geitenkaas3,545m
-
Recept
Chocolade ninokil special440m
-
Recept
Catalaanse room45m
-
Recept
Stampot knolselderij, wortel en pompoen430m
-
Recept
Courgettesoep met gerookte kip (koolhydraat-arm)430m
-
Recept
Broccolitaart445m
-
Recept
Quiche lorraine440m
-
Recept
Borstplaat room/koffie410m
-
Recept
Spinazie wrap taart445m
-
Recept
Quiche lorraine425m
-
Recept
Kipstokjes op de BBQ430m
-
Recept
Scampi met geroerbakte asperges en zeekraal420m
-
Recept
Roodbaars met spinazie en asperges425m
-
Recept
Lobbige room met rabarber-frambozenmoes420m
-
Recept
Gebakken gevulde scholrolletjes455m
-
Recept
Tomaat en gegrilde paprikasoep445m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.