Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Aspergesoep435m
-
Recept
Paling appelcocktail450m
-
Recept
Wrap met shoarma en zure room430m
-
Recept
Kipkerrie met zure room41u
-
Recept
Sperziebonen met zure room455m
-
Recept
Salade van zoute haring met bietjes en zure room415m
-
Recept
Kalkoenhaasjes in zure roomsaus met champignons415m
-
Recept
IJs met vanillesaus410m
-
Recept
Paddestoel/hamrolletjes41u
-
Recept
Romige aardappelsalade met gerookte kip420m
-
Recept
Tortilla met sla425m
-
Recept
Sonkas kocka (Hamvlekjes)440m
-
Recept
Indiase pompoentaart41u
-
Recept
Kirschbabka (kersensouffle)450m
-
Recept
Seljodka (haringsalade uit Rusland)425m
-
Recept
Szeged goulash450m
-
Recept
Gevulde wraps met rundergehakt, tomaat, zure room en geraspte kaas430m
-
Recept
Hamrolletjes met spinazie430m
-
Recept
Haringtartaar410m
-
Recept
Mosterdsausje415m
-
Recept
Uientaart455m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.