Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Champignon roomsaus415m
-
Recept
Champignon creme soep415m
-
Recept
Mosterdsaus435m
-
Recept
Paprikasoep met coquilles41u20m
-
Recept
Pastasaus met paddestoelen en room41u25m
-
Recept
Witte saus met morilles515m
-
Recept
Banketbakkers gele room415m
-
Recept
Glaasje Zwitserse room met marmelade45m
-
Recept
Tompoezen41u
-
Recept
Yoghurt-room bavarois46u
-
Recept
Panna cotta van asperges met gekookte ham425m
-
Recept
Kalkoenschnitzel met appeltjes en room435m
-
Recept
Tomatensoep met balletjes445m
-
Recept
Kipfilet met kerrie41u
-
Recept
Spaanse gehaktballetjes (Albóndigas al Jerez)440m
-
Recept
Witlof ovenschotel430m
-
Recept
Uitsmijter uit de oven430m
-
Recept
Tagliatelle met rode kool en kip445m
-
Recept
Appel-cheesecake440m
-
Recept
Hapje van witlof en geitenkaas45m
-
Recept
Room van stracciatella en kokos420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.