Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Kalkoenfilet met gebakken witloof en knoflooksaus450m
-
Recept
Vis met avocado420m
-
Recept
Vispotje in room-champignonsaus415m
-
Recept
Hartige taart430m
-
Recept
Warme bietjes met ananaskaas430m
-
Recept
Konijnrollade met mosterdsaus41u20m
-
Recept
Pompoensoep520m
-
Recept
Wilde rijst met wijtingfilet450m
-
Recept
Nijlbaarsfilets met kerrie440m
-
Recept
Nijlbaarsfilets met paprika445m
-
Recept
Kalfshaas verpakt in deeglaagje met mosterdsaus41u
-
Recept
Quiche met witlof en ham450m
-
Recept
Eendenborst met wintergarnituur425m
-
Recept
Omelet met zalm en ricotta430m
-
Recept
Tortellini ham met verse knoflookkaassaus en kruiden415m
-
Recept
Pittige uientaartjes425m
-
Recept
Walnoten honing taart430m
-
Recept
Basisrecept cupcakes520m
-
Recept
Tagliarini al pesto425m
-
Recept
Witte chocolade florentines415m
-
Recept
Bietentaart435m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.