Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Reefilet met pompoenpuree en gestoofde spruitjes41u30m
-
Recept
Rosti (aardappelpannenkoek) met wortel en ham440m
-
Recept
Flygande Jacob (Zweedse kip)41u
-
Recept
Komijnenkaas taart445m
-
Recept
Aardappelschotel met eieren, ham en kaas41u
-
Recept
Viscurry anders445m
-
Recept
Engadiner nusstorte (notenbrood)41u50m
-
Recept
Mulligatawny soep41u
-
Recept
Lamskotelet met spinazieflapjes455m
-
Recept
Tortellini met spinazievulling42u
-
Recept
Indiase kip41u
-
Recept
Murgh makhani (kip met rode boter)450m
-
Recept
Aardappelgratin41u
-
Recept
Shahi korma (lamscurry)42u20m
-
Recept
Durbari Malpura (oliebollen)445m
-
Recept
Shahitukra (gebakken brood in saffraan-pistachesaus)42u
-
Recept
Nijlbaars met rivierkreeftjes in mosterd-dilleroomsaus445m
-
Recept
Risotto met nijlbaars en spinazie445m
-
Recept
Maaltijdsoep met raapsteeltjes en rookworst430m
-
Recept
Pasta met zalm en broccoli420m
-
Recept
Italiaanse tomatensoep430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.