Allergie informatie: Garnalensalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram gepelde gekookte garnalen
- 5 stuks fijngehakte sjalot
- 2 sengels gehakte sereh
- 2 stuks grote rode chilipepers, in repen
- 2 eetlepels geraspte gemberwortel
- 1 eetlepel citroenrasp
- 1 etlepel citroensap
- 1 eetlepel assemwater
- 2 eetlepels vissaus (nam pla)
- 1 theelepel suiker
- muntblad
- basilicumblad
Meer Recepten
- Gevulde tomaatjes
Met zontomaatjes, garnalensalade en bieslook uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Hapjes - kamta2000 - Avocado-garnalensalade
Met avocado, hollandse garnalen en kappertjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Koud - lucyvader - Garnalensalade met cherrytomaatjes
Met garnalen, cherrytomaten en knoflook uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - lucyvader - Garnalensalade met paprika en limoenrasp
Met hollandse garnalen, paprika en limoenrasp uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Warm - lucyvader - Grapefruit-garnalensalade
Met grapefruit, gekookte garnalen en veldsla uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Voorgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Garnalensalade
- Allergieen informatie