AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Garnalensalade

Ingrediënten

Bereidingswijze

Garnalensalade recept Maak een dressing van suiker, vissaus, assemwater en citroensap en breng dit aan de kook. Neem de pan van het vuur en laat afkoelen. Meng in een serveerschaal de garnalen, sjalot, sereh, chilipepers, gember en citroenrasp. Schenk hier de afgekoelde dressing over,schud goed om en serveer, gegarneerd met basilicum- en muntblaadjes.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit garnalensalade recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /