Allergie informatie: Garnalencocktail
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram gepelde, Hollandse garnalen
- 4 blaadjes ijsbergsla
- 125 milliliter slagroom
- 3 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels tomatenketchup
- 1 theelepel worcestersaus
- 2 eetlepels citroensap
- ½ borrelglaasje whisky of sherry
- snuifje zout
- mespuntje cayennepeper
- 4 schijfjes citroen
- 1 eetlepel verse, gehakte peterselie
- paprikapoeder, mild
Meer Recepten
- Garnalencocktail Lucy
Met hollandse garnalen, cocktailsaus en meloen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - lucyvader - Garnalencocktail speciaal
Met garnalen, rode ui en cocktailsaus uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Koud - harwoon - Frisse garnalencocktail
Met garnalen, sla en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Koud - harwoon - Garnalencocktail met limoen, cherrytomaatjes en komkommer
Met hollandse garnalen, peterselie en tomaatjes uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Koud - lucyvader - Witlof garnalencocktail
Met garnalen, witlof en sla uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - harwoon
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Garnalencocktail
- Allergieen informatie