Garnalencocktail

Garnalencocktail

print
Delen

IngrediëntenBereidingswijze

Klop de slagroom half stijf. Klop er lichtjes de mayonaise, de ketchup, de worcestersaus, het citroensap en de whisky doorheen. Breng op smaak met zout en cayennepeper. Snijd de blaadjes sla ragfijn. Verdeel ze over 4 glazen coupes. Leg hierop de garnalen en schep er de cocktailsaus overheen. Garneer met een snuifje paprikapoeder en de peterselie. Steek op de rand van de coupes een schijfje citroen. Bewaar in de koelkast tot het moment van opdienen; echter niet langer dan 1 uur van te voren klaarmaken.
Bron: © Eigen variatie op een beproefde klassieker

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit garnalencocktail recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (4)

Gemiddelde score 9 / 10 in 4 reacties
 • Echt een super garnalencocktail recept, lekker fris en altijd een knaller voor onze gasten.
  gaf dit recept 5/5 sterren
 • Echt een lekkere Garnalencocktail, weinig uit pakjes en flesjes, voor ons en ons gezelschap een zeer lekker recept gebleken! Dikke 5 sterren!
  Iris gaf dit recept 5/5 sterren
 • Lekker voor het avondeten denk ik. (heb hem nog niet op)
  Nynke gaf dit recept 5/5 sterren
 • Doe er grapefruit partjes bij voor een extra frisse smaak.
  F. van Donselaar gaf dit recept 3/5 sterren

Laat uw reactie achter