AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Garnalencocktail

16

Ingrediënten

Bereidingswijze

Garnalencocktail recept Klop de slagroom half stijf. Klop er lichtjes de mayonaise, de ketchup, de worcestersaus, het citroensap en de whisky doorheen. Breng op smaak met zout en cayennepeper. Snijd de blaadjes sla ragfijn. Verdeel ze over 4 glazen coupes. Leg hierop de garnalen en schep er de cocktailsaus overheen. Garneer met een snuifje paprikapoeder en de peterselie. Steek op de rand van de coupes een schijfje citroen. Bewaar in de koelkast tot het moment van opdienen; echter niet langer dan 1 uur van te voren klaarmaken.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit garnalencocktail recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 4 recensies

  • Echt een super garnalencocktail recept, lekker fris en altijd een knaller voor onze gasten.
  • Echt een lekkere Garnalencocktail, weinig uit pakjes en flesjes, voor ons en ons gezelschap een zeer lekker recept gebleken! Dikke 5 sterren!
  • Lekker voor het avondeten denk ik. (heb hem nog niet op)
  • Doe er grapefruit partjes bij voor een extra frisse smaak.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /