MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Garnalencocktail

Garnalencocktail recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Klop de slagroom half stijf. Klop er lichtjes de mayonaise, de ketchup, de worcestersaus, het citroensap en de whisky doorheen. Breng op smaak met zout en cayennepeper. Snijd de blaadjes sla ragfijn. Verdeel ze over 4 glazen coupes. Leg hierop de garnalen en schep er de cocktailsaus overheen. Garneer met een snuifje paprikapoeder en de peterselie. Steek op de rand van de coupes een schijfje citroen. Bewaar in de koelkast tot het moment van opdienen; echter niet langer dan 1 uur van te voren klaarmaken.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit garnalencocktail recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Echt een super garnalencocktail recept, lekker fris en altijd een knaller voor onze gasten.
  • Echt een lekkere Garnalencocktail, weinig uit pakjes en flesjes, voor ons en ons gezelschap een zeer lekker recept gebleken! Dikke 5 sterren!
  • Lekker voor het avondeten denk ik. (heb hem nog niet op)
  • Doe er grapefruit partjes bij voor een extra frisse smaak.

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /