Allergie informatie: Kabeljauw en scampi's in kreeftensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 12 scampi's
- 400 gram gefileerde kabeljauw
- 10 centiliter olijfolie
- versgemalen witte peper
- voor de saus:
- 2 deciliter visfond
- 2 deciliter kreeftenfond
- 1 deciliter Noilly Prat
- 1 deciliter room
- 2 eetlepels Pernot
- 1 steranijs
- 30 gram roomboter, in klontjes
- versgemalen witte peper
- zout
- 2 plakjes bladerdeeg
- 1 eidooier
- voor de garnering:
- 4 takjes dille
- 4 kersttomaatjes
- 4 schijfjes citroen
- 1 stokbrood
- 50 gram roomboter
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Kabeljauw en scampi's in kreeftensaus
- Allergieen informatie