Recepten van Fabita uit Frankrijk
Recept van de in totaal 14 recepten uit Frankrijk van Fabita.Terug naar alle recepten van Fabita.
- Snoekbaarsfilets met sjalottensaus
Met snoekbaarsfilet, sjalotten en droge witte wijn uit Frankrijk
4 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - fabita - Kastanjesoep
Met kastanjes, prei en kippenbouillon uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Soepen - fabita - Peterselie-Spaanse peperdressing
Met verse peterselie, spaans pepertje en citroensap uit Frankrijk
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - fabita - Fruit in rozemarijnsiroop
Met fruit, rozemarijn en honing uit Frankrijk
5 porties - 3 uur en 10 minuten
Nagerechten - fabita - Waterkerssalade met roquefort
Met waterkers, roquefort en kropsla uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Voorgerechten - fabita - Frambozencoulis
Met frambozen, citroensap en poedersuiker uit Frankrijk
6 porties - 10 minuten
Nagerechten - fabita - Witlof-briesandwich
Met witlof, brie en boerenbrood uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Sandwiches - fabita - Mosterdsaus met tabasco en slagroom
Met slagroom, mosterd en tabasco uit Frankrijk
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - fabita - Roquefort in artisjokbodem
Met artisjokbodems, roquefort en eieren uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Lunchgerechten - fabita - Pangafilet met camembert
Met pangafilet, camembert en tomaten uit Frankrijk
4 porties - 20 minuten
Ovenschotels - fabita - Groenten-aardappelschotel uit de oven
Met aardappel, courgette en tomaat uit Frankrijk
4 porties - 55 minuten
Aardappelgerechten - fabita - Courgette omelet
Met courgette, eieren en geraspte kaas uit Frankrijk
4 porties - 20 minuten
Eiergerechten - fabita - Garnalenpotje uit de oven
Met garnalen, sherry en demi creme fraiche uit Frankrijk
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - fabita - Appels met pruimen en noten uit de oven
Met appels, noten en gedroogde pruimen uit Frankrijk
6 porties - 20 minuten
Nagerechten - fabita
- Home
- Receptenboek van fabita
- Uit frankrijk