Recepten van Antonfrankrijk uit Frankrijk
Recept van de in totaal 18 recepten uit Frankrijk van Antonfrankrijk.Terug naar alle recepten van Antonfrankrijk.
- Aardappel-appelsalade met room
Met aardappelen, appelen en room uit Frankrijk
4 porties - 10 minuten
Salades - antonfrankrijk - Entrecôte met ansjovisboter
Met entrecotes, ansjovis en olijven uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Vlees - antonfrankrijk - Aardbeiensoep met witte wijn en druiven
Met aardbeien, witte wijn en druiven uit Frankrijk
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Nagerechten - antonfrankrijk - Aardbeiensoep met gember en mascarpone
Met aardbeien, mascarpone en witte wijn uit Frankrijk
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Nagerechten - antonfrankrijk - Ham-olijvencake
Met bakmeel, eieren en kaas uit Frankrijk
12 porties - 1 uur en 20 minuten
Hapjes - antonfrankrijk - Artisjokbodems met garnalen
Met artisjokbodems, garnalen en mayonaise uit Frankrijk
4 porties - 20 minuten
Koud - antonfrankrijk - Calvadoskonijn met appeltjes
Met konijn, uien en appels uit Frankrijk
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Wild - antonfrankrijk - Gekaramelliseerde appel met warme chocolademousse
Met appel, suiker en chocolade uit Frankrijk
4 porties - 1 uur
Nagerechten - antonfrankrijk - Taartje van polenta met zwarte koolvis en een tapenade van mosselen en gaspacho
Met koolvis, mosseltjes en polenta uit Frankrijk
8 taarten - 1 uur
Vis en schaaldieren - antonfrankrijk - Artisjokbodems met rauwe ham en koriandervinaigrette
Met artisjokken, rauwe ham en koriander uit Frankrijk
8 porties - 1 uur
Koud - antonfrankrijk - Mousse de saumon fumé
Met gerookte zalm, room en citroensap uit Frankrijk
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - antonfrankrijk - Verrine de saumon
Met zalm, room en witte wijn uit Frankrijk
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - antonfrankrijk - Crumble van zalm
Met zalm, peterselie en knoflook uit Frankrijk
4 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - antonfrankrijk - Aumoniere de Saumon aux Moules
Met zalm, mosselen en bechamel uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - antonfrankrijk - Kaastruffels
Met blauwe kaas, verse kruiden en paprikapoeder uit Frankrijk
4 porties - 20 minuten
Hapjes - antonfrankrijk - Kabeljauw met roerbakgroenten
Met kabeljauwfilets met vel, courgette, winterpeen uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - antonfrankrijk - Aligot
Met aardappel, kaas en creme fraiche uit Frankrijk
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - antonfrankrijk - Eendenborsten in sinaasappelsaus
Met eendenborst, sinaasappelsap en marmelade uit Frankrijk
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - antonfrankrijk
- Home
- Receptenboek van antonfrankrijk
- Uit frankrijk