Het ReceptenBoek van MARCELLO

MARCELLO heeft met 1 recept de titel 'Beginnend enthousiasteling' verdiend (?)

Enkele persoonlijke woorden van MARCELLO
Recept van mijn Moeder, @ Ragù alla Bolognese voor 4 personen 50 Graam margarine 3 Eetlepels olie 2 Ui, gesnipperd 2 Stuks knoflook 1 Wortel, gesnipperd 2 Stengel bleekselderij, in stukjes 50 Graam, parma ham, in stukjes 400 Gram rundergehakt 1 Glas witte wijn 2 Theelepel gedroogde oregano 2 Blaadjes laurier 3 Blik tomatenblokjes op sap 1 Blikje tomatenpuree 2 Rundvleesbouillon tabletten knorr 1 Eetlepel suiker 3 Eetlepel koffie melk Peper. Verhit de olie en margarine in de pan. Bak de ui met de wortel, bleekselderij, parma ham en knoflook al omscheppend op laag vuur ca. 10 minuten. Roer het gehakt erdoor en bak het met behulp van een houten lepel. Giet de witte wijn erbij, roer de origano en de laurier erdoor. Doet de tomaat uit blijk en de tomatenpuree erbij en breng het geheel aan de kook, breng de saus op smaak met knorr tabletten en peper. Laat de saus op laag vuur ca.120 minuten (zonder deksel) pruttelen. Kook intussen de spaghetti volgen de gebruiksaanwijzing gaar. Verdeel de uitgelekte spaghetti weer in de pan doet nog 1 lepel roomboter, verdeel weer de spaghetti over de borden en schep de saus erover. Strooi er wat parmezaanse kaas naar smaak over. Buon appetito Marcello

Laatste toegevoegingen door MARCELLO



MARCELLO heeft 1 recept in de volgende categorie