Recepten met Witte wijnazijn
Het Franse woord voor azijn is “vin aigre”, wat letterlijk zure wijn betekent. Wanneer bij de rijping van wijn lucht in het vat komt, wordt de alcohol omgezet in zuur en ontstaat wijnazijn. Azijn werd al in de tijd van het oude Babylon en Egypte gebruikt om levensmiddelen in te maken. In de Middeleeuwen was azijn het belangrij...Nog veel meer weten over Azijn klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met witte wijnazijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Witte wijnazijn
-
Recept
Courgettechutney445m
-
Recept
Uienmarmelade42u
-
Recept
Aardappelsalade uit de Alpen415m
-
Recept
Duivels-saus430m
-
Recept
Kruidensaus volgens historisch recept410m
-
Recept
Chinese salade425m
-
Recept
Schelvisfilet met botersaus425m
-
Recept
Kip met venkel450m
-
Recept
Avocadosalade met witte kool440m
-
Recept
Tapas gemarineerde courgettes420m
-
Recept
Aspergesalade met rookzalm435m
-
Recept
Gepocheerde scholfilet met kruidendressing420m
-
Recept
Avocado met portsaus415m
-
Recept
Frisse gazpacho van tomaat420m
-
Recept
Vegetarische bonensalade430m
-
Recept
Witte koolsalade met paprika45m
-
Recept
Hachee42u30m
-
Recept
Weinkraut – witte kool in witte wijn gestoofd425m
-
Recept
Frambozenazijn423u55m
-
Recept
Verse tonijn met krielaardappelen450m
-
Recept
Eiwitschuim met aardbeien41u10m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Witte wijnazijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Witte wijnazijn gebruikt wordt en waar Witte wijnazijn het hoofdingrediënt is.