Recepten met Witte wijnazijn
Het Franse woord voor azijn is “vin aigre”, wat letterlijk zure wijn betekent. Wanneer bij de rijping van wijn lucht in het vat komt, wordt de alcohol omgezet in zuur en ontstaat wijnazijn. Azijn werd al in de tijd van het oude Babylon en Egypte gebruikt om levensmiddelen in te maken. In de Middeleeuwen was azijn het belangrij...Nog veel meer weten over Azijn klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met witte wijnazijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Witte wijnazijn
-
Recept
Ganzenborst met hete bliksem en geglaceerde spruitjes440m
-
Recept
Ossenstaartsoep435m
-
Recept
Zalm voorgerecht met twee soorten zalm440m
-
Recept
Groente-omeletje voor gourmetten45m
-
Recept
Gebakken appel met kaneelroom445m
-
Recept
Kip-dragon ovenpotje420m
-
Recept
Oud-hollandse gehaktballen420m
-
Recept
Gehaktballetjes met pinda's en wokgroenten430m
-
Recept
Knoflookpaddenstoelen420m
-
Recept
Gevulde kokosnoot430m
-
Recept
Winterse soep410m
-
Recept
Waterkersmousse met komkommer en paprika435m
-
Recept
Harde wener bodem425m
-
Recept
Advokaat-ijstaart46u
-
Recept
Venkelstamppot met spekjes en tomaat435m
-
Recept
Chococrisps410u
-
Recept
Thaise currypasta45m
-
Recept
Ravioli rossi met puntpaprika en venkel415m
-
Recept
Waterkerssoep415u
-
Recept
Crostini met doperwtenpuree en gerookte forel410m
-
Recept
Omgekeerd warm ananastaartje met ijs425m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Witte wijnazijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Witte wijnazijn gebruikt wordt en waar Witte wijnazijn het hoofdingrediënt is.