Recepten met Sojasaus
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met sojasaus toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Sojasaus
-
Recept
Krokante kip (dijtjes of fillet)410m
-
Recept
Oosterse vleesmarinade430m
-
Recept
Satesaus zonder melk410m
-
Recept
Chilly kip420m
-
Recept
Beef tataki41u
-
Recept
Black spicy sauce415m
-
Recept
Saté jamur tiram (saté van oesterzwammen)435m
-
Recept
Varkensvlees met verse ananas440m
-
Recept
Cumi Bakar Ketjap (gegrilde inktvis)445m
-
Recept
Gemarineerde aubergines voor op de grill410m
-
Recept
Kipsate420m
-
Recept
Tjap tjoi430m
-
Recept
Zalmfilet a la Claire415m
-
Recept
Oosters rundvlees met oestersaus en broccoli415m
-
Recept
Kipfilet met pindasaus425m
-
Recept
Unggas Guinea Pedis Dendang Kecambah (pittige parelhoen met taugé)455m
-
Recept
Japans-Chinese saté430m
-
Recept
Halus Daging Sapi Yang Dibumbui Brokoli (fijn gekruid vlees met broccoli)42u20m
-
Recept
Omelet burger420m
-
Recept
Japanse miesoep42u20m
-
Recept
Chinese gehaktballetjes430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Sojasaus. Dit zijn zowel recepten waarbij Sojasaus gebruikt wordt en waar Sojasaus het hoofdingrediënt is.