Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd het vlees van het bot af in reepjes.
  2. Meng , , 1 eetlepel gemberrasp en maïzena en schep de reepjes vlees erdoor.
  3. Laat 15 minuten intrekken.
  4. Maak intussen de groenten schoon en snijd in stukken.
  5. Verhit in een wok en bak hierin de goed uitgelekte gemarineerde reepjes vlees 1-2 minuten.
  6. Neem ze uit de pan en roerbak achtereenvolgens de , de en de rest van de met de wortel en boontjes.
  7. Voeg na 2 minuten de toe en roerbak alles beetgaar, Schenk hierbij de hete bouillon en eventueel de rest van de marinade.
  8. Voeg taugé en vleesreepjes toe en warm door.
25
25
25

Variaties op Tjap tjoi

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Tjap tjoi
VariatieAantalGang
Tjap tjoi van verse groente1Rijstgerechten
Tjap tjoi1Eiergerechten
Tjap tjoi (kip met groente)1Groentegerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon en olie
  • kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in sojasaus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon en olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Tjap tjoi heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik heb het wel eens lekkerder gegeten. Valt me een beetje tegen.
jaccor 26 september 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1129 kcal
56%4516 kcal
Vetten
17 g.
24%68 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
4%40 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tjap tjoi
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • rijstgerechten
  • Tjap tjoi