Recepten met Port
Port is een sterke zoete wijn uit Portugal. Door aan gistende wijn wijnalcohol toe te voegen, ontstaat een gistingproces die een alcoholpercentage van 15% bereikt. Omdat er nog onvergiste suiker in de wijn achterblijft, ontstaat een zoete, versterkte wijn van ongeveer 20% alcohol. De druivenrassen die voor port worden gebruikt zijn: Basta...Nog veel meer weten over Port klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met port toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Port
-
Recept
Basissaus bij wild en vlees43u
-
Recept
Cranberry Cheesecake41u15m
-
Recept
Wildzwijnsteak met stroopsaus450m
-
Recept
Figos com Porto42u
-
Recept
Languste com Piri-Piri41u
-
Recept
Lamsbiefstuk met vijgensaus445m
-
Recept
Warme pruimen-compote415m
-
Recept
Bospaddenstoelen-champignonsoep met oude kaas410m
-
Recept
Eendenborst met bramensaus415m
-
Recept
Tong met bramensaus440m
-
Recept
Hazenrug met wortelmassa en groene kool450m
-
Recept
Reepaté44u
-
Recept
Lamsbout in bockbiermarinade41u30m
-
Recept
Hazenrugfilet met cranberrysaus430m
-
Recept
Tournedos van eendenborsten met eendenlever430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Port. Dit zijn zowel recepten waarbij Port gebruikt wordt en waar Port het hoofdingrediënt is.