Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. wassen.
  2. Stronk en steeltjes verwijderen.
  3. Venkelgroen achter houden.
  4. in repen snijden.
  5. , , , , 1/4 liter en 1/4 liter water in pan doen.
  6. Met deksel op de pan 20 minuten koken.
    wassen.
  7. Boven kommetje halve raspen.
  8. De uitpersen.
  9. In zeef afspoelen.
  10. In pan doen (geen aluminum) 3/4 deel van de , citroenrasp en 1/2 eetlepel sap, en .
  11. Met deksel op de pan 5 minuten koken.
  12. Vis schoonmaken.
  13. Inwrijven met en besprenkelen met 1,5 eetlepel citroensap.
  14. Filets dubbelklappen en 5 minuten laten intrekken.
    Boven wijde pan de bouillon zeven en dan tot de kook aanbrengen.
  15. Vis er in leggen (niet op elkaar).
  16. Met deksel op de pan vis in 8 minuten tegen de kook aan gaar laten worden (pocheren).
  17. Borden verwarmen.
    Boven pan het bramenmengsel door plastic zeef wrijven.
  18. Opnieuw verwarmen.
  19. Creme fraiche erdoor roeren.
  20. Op smaak brengen met citroensap en .
  21. Bramensaus in warme borden schenken en met schuimspaan vis even laten uitlekken en in saus leggen.
  22. Garneren met venkelgroen en de rest van de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in soepgroenten
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn, mosterd, suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
693 kcal
34%2772 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
127 g.
48%508 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tong met bramensaus