Recepten met Komijn
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met komijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Komijn
-
Recept
Lemper41u30m
-
Recept
Lamsgehakt met yoghurtsaus435m
-
Recept
Haringfilet met lychees en perziken430m
-
Recept
Sevillaanse kikkererwten met spinazie535m
-
Recept
Salsa brava410m
-
Recept
spies van lamsgehaktworst met knoflook420m
-
Recept
Basis kruidenmix410m
-
Recept
Wraps gevuld met kip en komkommer430m
-
Recept
Spinazie in de wok met mais430m
-
Recept
Makkelijke hartige taart41u
-
Recept
Citroen-spinazie-tagliatelle met kip445m
-
Recept
Gebakken vis met mango-tomaatsalsa425m
-
Recept
Gevulde runderrollade gevuld met zuidvruchten43u20m
-
Recept
Mexicaanse hamburgers420m
-
Recept
Amerikaanse burgers415m
-
Recept
Gekruid varkensvlees met yoghurtsaus430m
-
Recept
Citroen-kipsaté41u30m
-
Recept
Eiermie met groenten440m
-
Recept
Aardappelkoekjes met kokosyoghurt450m
-
Recept
Komkommer-paprikasalade43u10m
-
Recept
Gemarineerde lamsspiesjes41u30m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Komijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Komijn gebruikt wordt en waar Komijn het hoofdingrediënt is.