Ingrediënten

+ -
print

Boemboe:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Vijzel
  • Wok
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
    Maak de sjalotten schoon en snij deze in dunne plakjes.
    Maak de tomaat schoon en snij deze in stukjes.
    Maak de kool schoon en snij deze in dunne reepjes.
    Maak de bosuitjes schoon en snij deze in dunne ringetjes.
    Kook het vlees met de daun salam in water gaar en snij het in repen.

    Ingrediënten voor de boemboe:
    Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn.
    Maak de lombok schoon en snij deze in dunne ringetjes.
    Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
    Maak de kunyit schoon en rasp deze fijn.
    Kook de mie beetgaar volgens de verpakking.
    Wrijf de ingrediënten voor de boemboe fijn in een vijzel tot er een mooie homogene kruiden pasta.
    Verhit de olie in een wok en fruit de kruidenpasta en de knoflookrasp en sjalot ringen tot het begint te geuren.
    Voeg het vlees, de tomaat blokjes, de taugé en de kool toe en bak dit even mee.
    Voeg ketjap, zout, azijn, suiker en bouillon toe en stoof het geheel tot de kool gaar is.
    Schep de mie er door en zorg dat alles goed is gemengd.
    Strooi op het bord de bosuitjes en de bawang goreng over het gerecht.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon en olie
  • runderbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • ketjap manis en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en azijn
  • runderbouillon en olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1430 kcal
71%5720 kcal
Vetten
13 g.
18%52 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
77 g.
29%308 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Mie Dengan Daging Kambing dan Rempah (mie met geitenvlees)
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • miegerechten
  • Mie Dengan Daging Kambing dan Rempah (mie met geitenvlees)